Selecteer een pagina

ONLINE TEAMBUILDING

Online 360 graden escape room in Fort Kijkduin

Meer informatie

Online Teambuilding in Fort Kijkduin!

Wil je in deze tijd toch een leuk bedrijfsuitje of teambuilding organiseren? Dan is de online escape room zeer geschikt! Beweeg je net als in een echte escape room door de gangen van Fort Kijkduin, maar dan online. Door middel van unieke 360 graden fotografie ontdek je het Fort als nooit tevoren. Kijk, lees en luister goed en help ons de directeur te bevrijden!

 

Teambuilding online in teams van 4 personen

Speel op computer of laptop

h

Leer op unieke wijze een stukje geschiedenis

Hoe werkt het

VRAAG OFFERTE AAN

Vraag een offerte aan voor jouw online teambuilding of bedrijfsuitje. Nadat de datum is geprikt, kunnen de collega’s uitgenodigd worden, en de teams ingedeeld. Op de geplande datum wordt de videoverbinding opgezet en dan kunnen jullie van start!

4 SPELERS PER TEAM

Alle collega’s zullen worden opgedeeld in teams van maximaal 4 personen. Dit is het ideale aantal voor de teambuilding. De collega’s zullen echt met elkaar moeten samenwerken en overleggen om de online escape room tot een goed einde te brengen.

1,5 tot 2 uur speeltijd

De online escape room neemt ongeveer anderhalf tot twee uur in beslag. Sommige teams zullen wat sneller zijn dan andere. Deze kunnen gezellig met elkaar nog even online bijkletsen met hun teamgenoten. 

DE ONLINE ESCAPE ROOM IS Bekend van

Deze online escape room is echt de moeite waard!

De eerste kamer moest ik even op me in laten werken. Het leek net alsof je er gewoon wás! De hele kamer was nagemaakt en je kon vooruit, achteruit, links en rechts. Het was gewoon magnifiek.  De poppen die er stonden, maquettes van het fort, leerzame teksten, het was even best wel overweldigend.  Ook kun je op een gegeven moment een driehonderdzestig graden kijkje nemen in de droge gracht. Dit zijn dus ook weer dingen die deze online escape room uniek maken en zeer zeldzaam maken. Al met al is deze Escape Room echt de moeite waard.

Wesley Willemsen

Gameliner.nl

Kies jouw online teambuilding of bedrijfsuitje

Deze bedrijven gingen je voor

veelgestelde vragen

Hoe werkt online teambuilding?

Online teambuilding werkt bijna hetzelfde als de teambuilding zoals we die voor corona kennen. Je prikt een datum, stuurt de uitnodigingen, je maakt teams en in plaats van dat mensen op een fysieke plek bijeenkomen laat je ze afspreken online met een videoverbinding. 

In de videoverbinding worden teams van maximaal 4 personen gecreeërd. Zij werken samen om de online escape room op te lossen. Elke speler loopt individueel het spel door en ze gebruiken de videoverbinding om te overleggen en samen te werken. 

Kan ik mijn eigen online videodienst gebruiken?

Ja, dat kan zeker. Bij het DIY pakket regel je de hele videoverbinding zelf en is er niemand vanuit ons aanwezig bij de online teambuilding escape room.

Bij de andere twee opties is vanuit ons iemand aanwezig in jullie eigen videodienst of we nemen dit helemaal uithanden en dan zal er gebruik worden gemaakt van Zoom. 

Wat heb je nodig bij de online teambuilding escape room?
  • Computer of laptop
  • Goede internetverbinding
  • Pen en papier
  • Een goed humeur 
Hoeveel mensen kunnen de online escape room spelen?

Er kunnen 1500 mensen tegelijk deelnemen aan de online escape room. De spelers zijn wel opgedeeld in groepen van 4 personen. 

Wil jij ook een online bedrijsuitje of teambuilding?